Noutăţi

18.07.2016

ABBYY FINESCANNER PENTRU UTILIZATORII ANDROID

Milpitas, United States, 13 iulie 2016 – ABBYY, lider global în furnizarea de tehnologii şi soluţii de recunoaştere a documentelor, a capturii de conţinuturi şi lingvistice, a anunţat azi că una dintre cele mai performante aplicaţii de scanare pentru dispozitive mobile cu tehnologie OCR, ABBYY FineScanner, este acum disponibilă şi utilizatorilor Android. Începând de azi oricine deţine un smartphone sau tabletă Android poate utiliza inegalabila tehnologie ABBYY pentru a scana şi captura texte de pe orice tip de material tipărit: documente de afaceri, chitanţe, ziare şi reviste, diapozitive de prezentare, reclame şi chiar panouri publicitare – cu o calitate a imaginii şi precizie OCR fără precedent, dar şi posibilităţi facile de distribuire.

Câştigător al premiului SUPERSTAR Mobile Star Awards™ pentru scanarea la înaltă rezoluţie a textelor tipărite şi scrise cu mâna, ABBYY FineScanner nu doar preia fotografia documentului precum o cameră digitală, ci ajustează automat perspectiva pentru a genera o imagine dreptunghiulară şi verticală, decupează marginile inutile (de exemplu imaginea mesei pe care a fost aşezat documentul), aplică filtre alb-negru, colorate şi de nuanţe de gri pentru a elimina paraziţii şi a îmbunătăţi contrastul şi luminozitatea. Rezultatul este optimizat pentru vizualizare şi citire; îl puteţi exporta ca PDF multipagină sau imagine JPEG.

ABBYY FineScanner poate extrage teste din imaginea scanată a 193 de limbi, printre care şi limba română – păstrând, în acelaşi timp, formatul original al documentului: marcaje, tablele, anteturi şi titluri. Rezultatul poate fi salvat în cele mai răspândite 12 formate, precum DOCX, XLS şi PDF şi distribuit colegilor şi prietenilor prin e-mail, aplicaţii messenger, reţele de socializare sau domenii de stocare cloud.

Calitatea ridicată a scanării şi recunoaşterii este posibilă datorită tehnologiilor inovatoare ABBYY de prelucrare mobilă a imaginilor şi recunoaşterea optică a caracterelor (OCR) , disponibile şi pentru dispozitivele mobile. “Tehnologiile ABBYY sunt recunoscute peste tot în lume. Marile companii internaţionale din domeniul IT care furnizează soluţii de recunoaştere a textelor şi pentru fluxuri de introducere a datelor cumpără licenţă pentru aceste produse. De acum aceste tehnologii de ultimă oră sunt disponibile fiecărui utilizator de dispozitiv Android”, a declarat vicepreşedintele ABBYY şi şef al Departamentul pentru Dispozitive Mobile, Artem Kumpel.

ABBYY FineScanner este destinat atât persoanelor private, cât şi companiilor. De exemplu poate fi util profesioniştilor care au de a face cu o mulţime de documente în afara biroului – agenţi de asigurări, reprezentanţi ai unor instituţii financiare sau avocaţi.

Compatibilitate, preţ şi disponibilitate:

ABBYY FineScanner pentru Android este compatibil cu Android 4.2 şi versiunile mai noi, cu fcalizare automată a camerei. Aplicaţia este disponibilă în Google Play în două versiuni:

1)  Aplicaţie gratuită cu un abonament premium pentru funcţii avansate, inclusiv OCR şi blocarea reclamelor (4,99 USD pe lună sau 19,99 USD pe an)

2)  Versiune care se poate cumpăra pentru suma de 39,99 USD şi care include toate funcţiile avansate şi actualizările viitzoare

Limba de interfaţă a ABBYY FineScanner este rusă sau engleză.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi site-ul nostru, www.finescanner.com şi vizionaţi clipul nostru.


Persoană de contact media:

Marina Tyshchenko

m.tyshchenko@abbyy.ua 

+380 44 490 99 99

Despre ABBYY:

ABBYY este un lider mondial în furnizarea de tehnologii şi soluţii de recunoaştere a documentelor, de captură a conţinuturilor şi lingvistice care ajută persoanele private şi companiile să acceseze informaţii. Compania impune standardele în domeniul capturii conţinuturilor şi a tehnologiilor lingvistice inovatoare care se integrează în întregul ciclu de viaţă al informaţiilor. Soluţiile ABBYY se bazează pe facilitarea comunicării, optimizarea proceselor comerciale, gestionarea riscurilor, accelerarea procesului decizional şi creşterea profiturilor. Tehnologiile ABBYY sunt utilizate şi concesionate de unele dintre cele mai importante companii internaţionale şi organizaţii guvernamentale, dar şi de întreprinderi mici şi mijlocii şi persoane private. Compania deţine birouri în Australia, Canada, Cipru, Franţa, Germania, Japonia, Rusia, Spania, Taiwan, E.A.U., Marea Britanie, Ucraina şi S.U.A. Pentru informaţii suplimentare consultaţi Date esenţiale.

ABBYY şi sigla ABBYY sunt fie mărci înregistrate, fie mărci comerciale ale ABBYY Software Ltd. Celelalte denumiri de produse menţionate în acest document pot fi mărcile comerciale şi/sau mărcile înregistrate ale titularilor acestora, pe care le recunoaştem pe această cale.

 


Înapoi