Noutăţi

27.01.2017

FineReader 14 redefinește modul în care companiile lucrează cu documentele

Noua versiune le permite firmelor să își accelereze activitățile de transformare electronică, simplificându-și astfel fluxurile de lucru

Kiev, Ucraina (24 ianuarie 2017)ABBYY®, lider de piață în furnizarea tehnologiilor și soluțiilor de gestionare a informațiilor, a anuțat azi disponibilitatea FineReader 14, următoarea versiune a aplicației sale desktop de referință, care îmbină premiata tehnologie de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) cu capacitățile avansate  de lucru cu fișierele PDF și de comparare a documentelor. Cu ajutorul noii versiuni, profesioniștii pot gestiona și realiza cu ușurință tot felul de activități zilnice: editare, transformare, inserare de comentarii și compararea documentelor, cu o singură aplicație intiuitivă.  FineReader 14 include funcțiile necesare pentru a prelucra orice document tipărit și fișier PDF, indiferent dacă a fost creat prin scanare sau pe cale electronică.

„Hârtia continuă să fie o componentă-cheie a fluxurilor de lucru comerciale. Un studiu IDC[1] efectuat în US a confirmat faptul că 65 % dintre organizații încă sunt extrem de dependente de hârtie, necesitând eforturi mai mari pentru a transforma informațiile în scopul refolosirii lor”, a afirmat Ivan Bodyagin, vicepreședintele Departamentului pentru produsul FineReader din cadrul ABBYY. „Beneficiind de avantajul experienței de peste 20 de ani în dezvoltarea tehnologiilor OCR, ABBYY a creat o punte peste prăpastia dintre informațiile pe suport de hârtie și informațiile digitale, oferind o unealtă de înaltă performanță pentru a simplifica procesele care implică documente.”

ABBYY a dezvoltat FineReader 14 ca răspuns la nevoia profesioniștilor  moderni, care își doresc noi posibilități pentru prelucrarea rapidă a documentelor, la cel mai înalt nivel calitativ. Iată câteva dintre noile funcții îmbunătățite:

  • Transformarea cu mare acuratețe a fișierelor PDF și a documentelor scanate, în formate utilizabile: Prin îmbunătățirea continuă a tehnologiei OCR, ABBYY se asigură că oferă tot timpul rezultate excepționale în transformarea documentelor scanate și a fișierelor PDF în formate digitale editabile și în care se pot efectua căutări, precum Word, Excel®, PowerPoint®, PDF. Versiunea 14 dispune de toate funcțiile originale care stau la baza renumelui FineReader, cum ar fi posibilitățile OCR avansate și transformarea automatizată.

  • Editarea și colaborarea prin fișiere PDF: FineReader 14 este livrat ca o soluție multilaterală pentru prelucrarea fișierelor PDF și a documentelor scanate, cu unelte de editare și de colaborare incorporate destinate gestionării paginilor, editării conținutului, revizuirii, inserării de comentarii, căutării, completării de formulare, semnării și protejării fișierelor.

  • Compararea documentelor având formate diferite: Noua funcție de comparare a documentelor detectează și evidențiază diferențele dintre textul a două versiuni diferite ale aceluiași document, indiferent dacă formatul este PDF, Word, JPG sau altul. De exemplu: se compară o versiune scanată cu versiunea digitală originală.

  • Integrarea OCR la nivel avansat în instumentele PDF: FineReader 14 este produsul preferat de cei care lucrează zi de zi cu documente scanate și fișiere create din documente tipărite, datorită capacității sale de a aplica automat, OCR  fișierelor PDF la nevoie.

  • Peste 190 de limbi pentru OCR: Noua versiune acceptă recunoașterea textelor în peste 190 de limbi, inclusiv limbi greu de digitalizat precum ebraica, araba, coreeana, chineza și japoneza. De asemenea, oferă suport pentru formule matematice simple și transcrieri fonetice ale limbii engleze.

Disponibilitate

ABBYY FineReader 14 este disponibil în întreaga lume , în trei ediții: Standard, Corporate și Enterprise. Produsul poate fi comandat prin magazinele online și de la partenerii ABBYY. Pentru informații detaliate despre produs și versiunile disponibile, accesați www.abbyy.ro/finereader

Despre ABBYY

ABBYY este lider de piață ca furnizor global de tehnologii și soluții care ajută firmele să-și accesibilizeze informațiile. Compania impune standarde în domeniul capturii de conținut și al  tehnologiilor lingvistice inovatoare, care se integrează pe toată durata ciclului de viață al informațiilor. Soluțiile ABBYY se bazează pe optimizarea proceselor comerciale, gestionarea riscurilor, accelerarea procesului decizional și stimularea veniturilor. Tehnologiile ABBYY sunt utilizate și licențiate în cadrul unora dintre cele mai mari companii internaționale și organizații guvernamentale, dar sunt utilizate și de catre IMM-uri și persoane  fizice. Compania deține birouri în Australia, Canada, Cipru, Franța, Germania, Japonia, Rusia, Spania, Taiwan, E.A.U., Marea Britanie, Ucraina și Statele Unite. Pentru informații suplimentare, accesați www.ABBYY.com, ABBYY, sigla ABBYY, FineReader, ABBYY FineReader sunt fie mărci înregistrate, sau mărci comerciale ale ABBYY Software Ltd. Alte produse menționate aici pot fi mărci comerciale și/sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, fiind recunoscute ca atare.


[1] IDC MaturityScape Benchmark: Transformarea digitală a fluxurilor de documente în Statele Unite. International Data Corporation (IDC), Septembrie  2016


Persoană de contact media:

ABBYY EE HQ

Marina Tyshchenko
+380 (44) 490-9999
pr@abbyy.ua
 


Înapoi