Set de presă

Descrierea companiei

ABBYY este un lider mondial în recunoaşterea optică a caracterelor (OCR), captura documentelor , procesarea formularelor şi tehnologii lingvistice. În prezent, peste 30 de milioane de persoane din 150 de ţări folosesc produsele, serviciile şi soluţiile ABBYY.

ABBYY este o companie internaţională cu peste 1250 de angajaţi în 14 birouri răspândite pe glob şi sedii în Europa de Est (Kiev), SUA (Milpitas), Europa de Vest (Munchen) şi Rusia (Moscova). Compania a fost fondată în anul 1989 de David Yang şi până în 1997 se numea BIT Software.

ABBYY Ucraina

Biroul ABBYY Ucraina s-a deschis în noiembrie 1995. Începând cu anul 2000, ABBYY Ucraina funcţionează nu doar în Ucraina, ci şi în 16 ţări din Europa de Est şi Zona Mediteranei, inclusiv Israel şi Turcia.

Management

Managerii de top de la ABBYY responsabili pentru România sunt pregătiţi întotdeauna să răspundă la întrebările dumneavoastră:

Igor Fedorets – Director Vânzări şi Marketing pentru produsele Desktop. Absolvent al Universităţii Taras Shevchenko din Kiev, lucrează la ABBYY din anul 1996. Şi-a început cariera în Cercetare şi Dezvoltare iar în 2006 a trecut în domeniul vânzărilor, marketing şi dezvoltare comercială. Căsătorit, are 2 copii. Hobbiuri: cărţile, astronomia.

Domenii de competenţă

ABBYY ca şi vânzător de software, activând în principalele sale două domenii de competenţă – recunoaşterea documentelor şi lingvistica – va oferi cu plăcere opiniile sale pe următoarele subiecte:

Pentru orice fel de întrebări, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail pr@abbyy.ua şi vă vom oferi cu plăcere toate informaţiile necesare.

Cele mai populare produse

Produse ABBYY Desktop