Prezentare parteneri

Devino partenerul nostru

Pentru a deveni membru al comunităţii partenerilor ABBYY completaţi acest formular sau expediaţi un mesaj de solicitare la adresa: sales@abbyy.ua

Program pentru parteneri

Dacă doriţi să deveniţi partener ABBYY vă rugăm să completaţi formularul sau să trimiteţi solicitarea la sales@abbyy.ua
Pentru partenerii care participă în programul de parteneriat pentru produsele Desktop, ABBYY oferă următoarele avantaje:

Webinare pentru produse desktop

Vă invităm la webinarul public „ABBYY FineReader 14”! Specialiştii din cadrul ABBYY Ucraina vă vor prezenta programul: noile posibilităţi, scenarii de utilizare, modificări în ceea ce priveşte acordarea licenţelor, dar vor face şi o demonstraţie. Webinarul se va desfăşura în limba engleză. Oricine poate participa. Participarea se face pe baza unei înscrieri prealabile. În timpul seminarului veţi putea adresa întrebări fie verbal (microfon sau căşti cu microfon), fie prin chat.

Programul următoarelor webinare:

12.10.17, 11:00. Înscrieţi-vă aici

07.11.17, 11:00. Înscrieţi-vă aici


Dacă firma dvs. comercializează produse ABBYY, dar doriţi să îi sporiţi succesul şi eficienţa, sau chiar dacă firma dvs. nu este încă revânzător sau distribuitor ABBYY, însă doriţi să aflaţi mai multe despre această oportunitate, vă invităm la webinarul „Vânzarea softului FineReader 14 cu mai puțin efort: apariţia mai multor oportunități”.

Programul următoarelor webinare:

17.10.17, 15:00. Înscrieţi-vă aici

21.11.17, 15:00. Înscrieţi-vă aici