Soluţii

Soluţii de captură pentru eficientizarea proceselor comerciale

Soluţiile ABBYY pentru documente contribuie la optimizarea proceselor comerciale dependente de documente prin eficientizarea capturii documentelor în diverse sectoare industriale, rezolvarea unor probleme frecvente cu aplicaţiile orizontale selectate, înzestrarea Microsoft SharePoint cu posibilitatea de captură a documentelor şi eficientizarea capturii prin soluţii „cloud” şi mobile.

Soluţiile de captură a documentelor propuse de ABBYY se bazează pe tehnologiile şi platformele ABBYY de recunoaştere a textelor, captură a datelor şi prelucrări lingvistice, menite să gestioneze o multitudine de procese dependente de documente în organizaţii mici şi mijlocii dar şi în cele de mari dimensiuni.

Paper to SharePoint

Preluare documente tipărite în SharePoint

Optimizaţi procesele comerciale dependente de documente pentru Microsoft SharePoint şi obţineţi documente şi metadate care pot fi partajate cu toţi angajaţii din cadrul organizaţiei.

Mobile Capture

Captură cu dispozitive mobile

Preluaţi părţi din documente sau fotografii şi integraţi dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele şi telefoanele smartphone, în procesele comerciale ale organizaţiei.

Accounts Payable

Contabilizarea cheltuielilor

Soluţiile ABBYY ajută organizaţiile să-şi crească eficienţa operaţională prin implementarea unor procese automatizate şi precise de prelucrare a facturilor şi a altor documente contabile.