Soluţii

Soluţii de captură pentru eficientizarea proceselor comerciale

Soluţiile ABBYY pentru documente contribuie la optimizarea proceselor comerciale dependente de documente prin eficientizarea capturii documentelor în diverse sectoare industriale, rezolvarea unor probleme frecvente cu aplicaţiile orizontale selectate, înzestrarea Microsoft SharePoint cu posibilitatea de captură a documentelor şi eficientizarea capturii prin soluţii „cloud” şi mobile.

Soluţiile de captură a documentelor propuse de ABBYY se bazează pe tehnologiile şi platformele ABBYY de recunoaştere a textelor, captură a datelor şi prelucrări lingvistice, menite să gestioneze o multitudine de procese dependente de documente în organizaţii mici şi mijlocii dar şi în cele de mari dimensiuni.

Soluţii

Banking/Finance

Finante/Banci

Eficientizaţi-vă procesele comerciale dependente de documente cu Enterprise Capture pentru a profita de noi oportunităţi, a îmbunătăţi deservirea clienţilor şi pentru a corespunde reglementărilor privind conformitatea

Business Process Outsourcing

Externalizarea proceselor comerciale

Oferta adaptabilă ABBYY conţine soluţii ideale pentru companiile de servicii, de la micile firme care oferă servicii de scanare până la procesele comerciale externalizate ale întreprinderilor mari.

Healthcare

Sanatate

Soluţiile ABBYY pentru domeniul sănătăţii ajută la eficientizarea proceselor comerciale dependente de documente tipărite şi permit acestor organizaţii să îşi optimizeze cheltuielile şi calitatea serviciilor.

Government

Guvern

Soluţiile de automatizare a proceselor dependente de documente oferite de ABBYY ajută organizaţiile guvernamentale să atingă un înalt nivel de securitate, fiabilitate, scalabilitate şi eficienţă.

Insurance

Asigurari

Serviciile ABBYY vă ajută să furnizaţi servicii de asigurări în timp util, eficiente şi la costuri rezonabile prin implementarea prelucrării automatizate a documentelor legate de asigurări.

Legal

Legislatie

Soluţiile de captură ABBYY contribuie la modernizarea şi automatizarea operaţiunilor legate de furnizarea de servicii juridice prin implementarea prelucrării automatizate şi precise a documentelor juridice.

Education

Educatie

Eficienţa şi costurile reduse de prelucrare a documentelor şi posibilitatea de instruire pe care o prezintă soluţiile ABBYY contribuie la optimizarea proceselor în şcoli, universităţi şi institute de cercetare.

Transportation

Transport

Implementarea prelucrării şi arhivării automatizate a diverselor documente de transport contribuie la eficientizarea operaţiunilor şi accelerarea tranzacţiilor.