Soluţii ABBYY pentru captură cu dispozitve mobile

Soluţia ABBYY de captură a datelor prin dispozitive mobile (MDCS) oferă o tehnologie de captură a datelor de înalt nivel calitativ pentru telefoane mobile şi alte dispozitive mobile. Aceasta îmbină tehnologia de ultimă oră pentru prelucrarea fotografiilor realizate cu dispozitive mobile ABBYY (Camera OCRTM) cu tehnologiile de recunoaştere (FineReaderTM) şi captură a datelor (FlexiCaptureTM) pentru a asigura rezultate impresionante. MDCS are o arhitectură client-server. Aplicaţia client este instalată pe un dispozitiv mobil, iar serverul se utilizează pentru operaţiunile de recunoaştere a caracterelor şi de captură a datelor care necesită resurse importante.

 

Mobile Data Capture Scheme

Tehnologii de prelucrare a imaginilor realizate cu dispozitive mobile

Evaluarea calităţii imaginii

Instrumente de analiză pentru a determina dacă imaginile sunt adecvate pentru recunoaştere

To save time and minimize network traffic, unrecognizable images won’t be sent to the data capture server.

Unelte de îmbunătăţire calitativă a imaginii 

Recunoaştere şi funcţii de captură a datelor pe server sau în regim „cloud”

MDCS oferă o gamă completă de tehnologii de recunoaştere şi captură a datelor, disponibile în motorul ABBYY FlexiCapture. În continuare am enumerat câteva dintre aceste tehnnologii. Pentru detalii, vă rugăm să accesaţi linkurile aferente:

Tehnologia imbatabilă ABBYY Camera OCRTM asigură rezultate excelente chiar şi în cazul fotografiilor slabe calitativ.

Tehnologia ABBYY FlexiLayoutTM pentru crearea de şabloane este şi ea disponibilă pentru captura datelor prin dispozitive mobile. Aceasta permite crearea unor şabloane pentru aproape orice tip de document semi-structurat sau nestructurat.

Având toate acestea în spate, şi chiar mai mult, MDCS asigură cele mai bune rezultate practic pentru orice tip de date: texte tipărite sau scrise de mână, coduri de bare şi marcaje de verificare, în diverse condiţii de prelucrare.

Servicii profesionale pentru personalizarea soluţiilor în funcţie de necesităţi

Echipa care furnizează servicii profesionale ABBYY este întotdeauna pe recepţie pentru a vă ajuta să vă configuraţi aplicaţiile, să rezolvaţi probleme şi să personalizaţi aplicaţiile în funcţie de necesităţi. Iată câteva posibilităţi de personalizare:

  • Crearea unor şabloane de documente pentru captura datelor
  • Dezvoltarea unor aplicaţii pentru dispozitive mobile